نخستین سمینار تخصصی هنر و کودک میبد، عصر پنجشنبه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر برگزار و از برخی اثار برگزیده جشنواره بین المللی تجلیل شد.
کد خبر: ۱۰۵۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰ 17 June 2022

به گزارش ایرنا این مراسم با حضور کودکان ، معلمان ، پدران و مادران و همچنین با اجرای قصه گویی توسط «حمزه خوشبخت» برگزار شد.

ساخت مجسمه‌های گلی و طراحی و نقاشی کودکان به صورت زنده نیز از برنامه های دیگر این سمینار بود.

شهردار میبد در این آیین یا قدردانی از برگزار کنندگان این سمینار گفت: اوقات فراغت ثانیه‌های عمر ما است که می‌توان در هر زمانی از دوران زندگی با آموزش دیدن انواع هنر و مسایل مثبت زندگی از تلف شدن این ثانیه های ارزشمند عمر جلوگیری کرد.

مجید بهارستانی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیلهای خوب میبد برای آموزش دیدن در رشته های مختلف هنری ، علمی ، دینی و قرآنی ، نقاشی های کشیده شده توسط کودکان که برای ارزیابی در جشنواره ژاپن پذیرفته شده را ستود.

وی اظهار کرد: بیشتر این نقاشی‌های زیبا فضای خشت و گلی شهری و صنایع دستی میبد را به تصویر کشیده‌اند و مشخص است این آثار از همه زوایای رنگ و طراحی مورد ارزیابی از سوی کارشناسان جشنواره ژاپن قرار گرفته و پذیرفته شده‌است.

رییس آموزش و پرورش میبد هم گفت:آموزش و پرورش میبد در کنکور دارای رتبه اول است و در حوزه فرهنگی و هنری و قرآنی نیز در بیش از ۱۵۰ عنوان رشته در سه مقطع ۲۳۷ مقام اول تا سوم کسب کرده است که حاصل کوشش معاونت پرورشی ، مدیر ، معاونان پرورشی و دانش آموزان در مدارس است.

محمد رضا کارگر شورکی افزود: در ابتدای امسال با بستن عهد با معلمان مقطع ابتدایی ایجاد تغییر در این مقطع با رویکرد پرداختن به هنر در کنار آموزش درسی در مدارس و تقویت روحیه اعتماد به نفس در دانش آموزان آغاز شد و دنبال کردن یک رشته هنری توسط دانش آموزان پایه ریزی گردید.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد نیز در این مراسم گفت: بچه‌ها نباید فقط در تابستان به آموختن هنر روی آوردند آموختن هنر باید در زندگی آنها همیشه جاری باشد تا بتواند آینده ساز باشد.

هادی زارع افزود: هنر آینده ساز و رنگ دهنده به زندگی است و پرداختن به هنر افراد را از استرس و بیماریهای روحی دور می کند.

نخستین سمینار تخصصی هنر و کودک در میبد برگزار شد

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه نقاشی های کودکان نشان دهنده حالت روحی بچه ها است ، گفت: بچه ها با خلاقیت درک خود از دنیای اطراف را به نمایش می گذارند و از روی آثار آنها می‌توانیم پی ببریم چه مشکلی دارند و با کمی صحبت و محبت مشکل آنها رفع می‌شود.

مصطفی زارعی افزود: رنگ سیاه در نقاشی کودکان نشانه افسردگی و رنگ قرمز تهاجمی است ، نقاشی اندازه بزرگ نشانه پرخاشگری و اندازه کوچک هم نشانه احساس بی کفایتی است.

وی با اشاره به اینکه کشیدن خانه بدون در و دیوارهای بلند در سن کمتر از هشت سالگی احساس تنهایی کودک را نشان می‌دهد و در سن هشت سالگی به بعد نشان دهنده شرم کودک است، ادامه داد: گاهی اوقات فشار قلم نشان دهنده اضطراب کودکان است که نباید با بی تفاوتی به او بگوییم آفرین چقدر خوب کشیدی .

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی همچنین گفت: خورشید نماد پدر است و اگر کودک خورشید را کامل بکشد نشان دهنده این است که با پدرش رابطه خوبی دارد و اگرخورشید را پشت کوه و به رنگ تند قرمز و سیاه کشید نشان می‌دهد که با پدرش رابطه خوبی ندارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دنیای کودکان را از روی نقاشی آنها می توان مشاهده کرد و افسردگی ، خجالتی ، خشمگینی و احساس ناامنی کودک را از روی آثار نقاشی آنها می توان دریافت و در جهت رفع مشکلات و افزایش اعتماد به نفس آنها تلاش کرد.

سمینار برگزار شده از سوی آموزشگاه کلبه هنر میبد به مدیریت مریم فلاح مربی و هنرمند طراحی و نقاشی برگزار شد و از هنرآموزان کلاسهای نقاشی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.

منبع: ايرنا
برچسب ها: سمینار ، هنر ، میبد
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار