کد خبر: ۳۱۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰ 19 October 2016
مرد لوله‌کش که با همدستی دوستش وارد خانه‌های چراغ‌خاموش می‌شد و سرقت می‌کرد، برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
 
این پرونده سه سال قبل تشکیل شد، زمانی كه شکایات متعددی از شهروندانی در یک منطقه از تهران به مأموران داده شد مبنی بر اینکه از خانه‌هایشان سرقت شده ‌است؛ بلافاصله مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند و با ترفندهای پلیسی متوجه شدند سارقان دو نفر هستند و با هم سرقت‌ها را انجام می‌دهند؛ با ردیابی‌های انجام‌گرفته متهمان شناسایی و بازداشت شدند.
 
متهمان بعد از بازداشت به سرقت اعتراف کردند و گفتند ٩ فقره سرقت انجام داده‌اند و از هر سرقت ١٠ تا ١٥‌ میلیون تومان پول به دست آورده‌اند. متهم ردیف اول که مردی ٤٠ساله و لوله‌کش است توضیح داد با همکاری دوستش سرقت‌ها را انجام می‌داد. او گفت: در هفت سرقت من وارد خانه‌ها ‌شدم و سرقت ‌کردم و دوستم جلوی در کشیک می‌داد و در دو خانه او وارد خانه شد و پول‌ها را برداشت. این مرد گفت: شیوه ما این بود که خانه‌های چراغ‌خاموش را شناسایی می‌کردیم، بعد زنگ در خانه را می‌زدیم و وقتی باز نمی‌کردند، با تخریب در وارد خانه می‌شدیم و پول و طلا و اشیای قابل حمل را برمی‌داشتیم و می‌رفتیم.

متهم گفت: بابت هر سرقت ١٠ تا ١٥‌ میلیون تومان پول گیرمان می‌آمد که با هم تقسیم می‌کردیم. روز گذشته جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد. در ابتدای جلسه رسیدگی، نماینده دادستان درخواست صدور حکم حد برای متهم ردیف اول کرد و برای متهم ردیف دوم نیز مجازات خواست. سپس یکی از شاکیان در جایگاه حاضر شد و گفت: شب عروسی‌مان بعد از پایان مراسم به خانه رفتیم و دیدم که وسایل خانه تخریب شده و هرچه شیء قیمتی داشتیم سرقت شده‌ است.
 
همسرم وحشت کرد و دیگر وارد آن خانه نشد. شب عروسی‌مان با چنان ترس و وحشتی همراه شد که هنوز هم همسرم به حالت عادی برنگشته ‌است، او مدت‌ها برای ترسی که دچارش شده‌، زیر نظر دکتر بود. مجبور شدیم خانه را عوض کنیم، اما آن وحشت هیچ‌وقت از همسرم دور نشد و هنوز هم نگران است که سارقی به خانه بیاید.
 
خسارتی که این دو نفر به من وارد کرده‌اند، جبران‌شدنی نیست و ما درخواست اشد مجازات برای آنها را داریم. وقتی نوبت به متهم ردیف اول رسید، گفته‌هایش در بازجویی‌ها را رد کرد و گفت من دو سرقت انجام دادم و دوستم هفت سرقت؛ او پول‌ها را برمی‌داشت و به من نمی‌داد. این گفته‌ها از سوی متهم ردیف دوم رد شد و او نیز گفت بیشتر سرقت‌ها را دوستش انجام داده‌ است. با پایان جلسه رسیدگی هیأت قضات برای صدور رأی دادگاه وارد شور شدند.
 شرق

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مرد نگهبان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
اصولا اگر در ورودی تنها انتخاب سارقین برای ورود باشد، سه نوع روش سرقت بیشتر متصور نیست

1- سرقت از طریق شاه کلید یا هک انواع قفل، حتی قفلهای الکترونیکی
2- سرقت از طریق تخریب قفل که به توپی زنی شناخته میشه
3- سرقت از طریق دیلم زنی

در هر مورد از موارد بالا، سارقین بسته به مهارت خودشون اقدام به ورود میکنند، مثلا سارقی که روش کارش توپی زنی از طریق تخریب توپی با انبر قفلی است، حتی اگر توپی زیر دستگیره پنهان شده باشه و محافظ استیل هم روشو پوشونده باشه، با تخریب دستگیره، انبرقفلیشو به توپی میرسونه و توپی را تخریب میکنه یا اگر سارقی روشش دیلم زنی باشه، حتی اگر توپی بیرون باشه و هیچ محافظی هم نداشته باشه، اصلا به توپی نگاه نمیکنه و فقط با دیلم درو از سمت قفل یا لولا تخریب میکنه.

پس اگر قراره نذاریم سارقین از طریق در یا حفاظ ورودی به داخل منزل یا محل کار ما وارد شوند، تنها راه درست اینه که دری داشته باشیم که مطلقا در مقابل شاه کلید، توپی زنی و دیلم زنی قابل نفوذ نباشه و هیچ وقت به صرف اینکه فروشنده ای میگه این قفل ضد سرقته یا این در فولادیه، فکر نکنیم که از ورود دزد میتونیم جلوگیری کنیم.

توصیه میکنم در ضد دیلم نصب کنید چون تنها دری است که نه تنها از طریق دیلم زنی و لولا زنی امکان ورود نداره، بلکه قفلی که روی این در نصب شده نیز قابلیت باز شدن از طریق شاه کلید، هک یا توپی زنی را نداره
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار