جراح و دندانپزشک یزدی گفت: در میان مواد غذایی، بیشترین آسیب را مواد قندی آن هم از نوع چسبنده به دندان ها وارد می کند.
کد خبر: ۵۷۰۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۶ 25 February 2018

دکتر محمود کمالی افزود: البته میزان مصرف این مواد بر میزان پوسیدگی دندان ها موثر است.
به گفته وی برخی غذاهای خاص و میوه های ترش که باعث کاهش ph پلاکت میکروبی می شود و در زمره اسیدوژنیک ها محسوب می گردند شرایط بروز پوسیدگی را به وجود می آورد.
وی رعایت بهداشت دهان و دندان و معاینات دوره ای 6 ماهه را عامل جلوگیری از بیماریهای لثه و آسیب های دندانی ذکر کرد.
این دندانپزشک اضافه کرد: درد دندان زمانی رخ می دهد که پوسیدگی دندان به مرکز آن که عصب در آنجا واقع شده برسد از این رو هرچه زودتر این پوسیدگی برداشته شود عصب دندان دیرتر با آن درگیر می شود.
به گفته وی استفاده از مسواک و نخ دندان تا 90 درصد از پوسیدگی ها جلوگیری می کند.
دکتر کمالی افزود: پیشگیری، بهتر از درمانست، این جمله ای است که در تمام زندگی کاربرد دارد اما کاربردش در دندانپزشکی دو چندان است.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار