معاون دادگستری یزد در همایش خشم:
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد با اشاره به ضرورت تغییر نگرش در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: متأسفانه معضل ضرب و جرح عمدی در استان یزد روبه افزایش است.
کد خبر: ۶۸۷۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۶ 06 December 2018

به گزارش تابناک یزد، «محمدحسین رحیمی‌زاده» در نشست تخصصی جرم ایراد ضرب و جرح عمدی که با حضور اساتید حقوق دانشگاه،جمعی از قضات دادگستری استان و دانشجویان رشته حقوق دانشگاه یزد در حال برگزاری است، با بیان این‌که در سال گذشته 327 نفر به دلیل ضرب و جرح محکوم و وارد زندان یزد شدند،‌ اظهار کرد:‌ در بین شهرستان‌ استان، شهرستان یزد رتبه نخست،‌ میبد دوم و مهریز رتبه سوم ورودی پرونده‌های ضرب و جرح را به خود اختصاص دادند.

وی با اشاره به این‌‌که طبق تحقیقات انجام شده متأهیلن و افراد با سنین بالاتر بیشترین عامل پروندهای نزاع و درگیری را شامل می‌شوند، افزود: متأسفانه معضل ضرب و جرح عمدی در استان یزد روبه افزایش است.

بنا به گزارش ایسنا-منطقه یزد، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که بیشترین آمار طلاق زوجین در پنج سال اول زندگی انجام می‌شود، گفت: تحصیلات تأثیر مستقیم در گرایش به نزاع دارد.

رحیمی‌زاده تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد با تحصیلات پایین‌تر نزاع بیشتری دارند و این رفع و ساماندهی این مهم در جامعه به مشارکت جدی دانشگاهیان نیاز دارد.

این مسئول تغییر نگرش در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی را یکی از مهمترین اولویت‌های اجرایی و برنامه‌ریزی دستگاه قضایی دانست و بیان کرد: پیشگیری در قانونگذاری و اجراباید به عنوان ملاک عمل مسئولان و دست‌اندرکاران فرهنگی و آموزشی قرار گیرد.

معاون دادگستری یزد آغاز بکار نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان و اجرای برنامه‌های پیشگیری رشدمدار را از جمله اقدامات انجام شده در دستگاه قضایی استان عنوان کرد و گفت: ما در معاونت اجتماعی دادگستری یزد اعتقاد داریم تغییر نگرش موثرترین راهکار برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی مشارکت دانشگاه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی را عاملی برای جلوگیری از موازی کاری دستگاه‌های مختلف در این حوزه دانست و تأکید کرد:‌ شاید برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات مصوب در این حوزه 10 سال به طول بیانجامد ولی تحقیقات نشان داده که برنامه‌های این چنین تأثیر بیشتری نسبت به برنامه های کوتاه مدت دارد.

گفتنی است؛‌ در ادامه این نشست دو پنل تخصصی با حضور «حسین آقایی‌نیا» دانشیار حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه تهران،«شهریار صفری» قاضی دادگستری یزد،«ایمان رحیمی پور» عضو هیأت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه یزد،«محمد فرجیها» دانشیار حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس،«محمدرضا حدادزاده» معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد و «حسین قاسمی مقدم» عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه یزد برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار