یک متخصص حوزه گردشگری:
یک متخصص حوزه گردشگری با اشاره به اینکه دولت باید نظارت و حمایت جدی روی صنعت گردشگری داشته باشد از احتمال ورشکستگی 25 درصد مراکز گردشگری طی هفته‌های آینده خبر داد.
کد خبر: ۸۲۹۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴ 10 March 2020

با شیوع ویروس کرونا، مردم به ماندن در خانه‌ها تشویق شدند و خیلی از سفرهای نوروزی لغو شد اما از آنجایی که خیلی از مراکز گردشگری درآمد خود را در شب‌های عید به دست می‌آوردند عدم سفر خود به عاملی برای آسیب پذیری به حوزه گردشگری تبدیل شده اما حوزه گردشگری با معضلات این روزها به چه روزی خواهد افتاد؟

بیشترین آسیب به حوزه گردشگری وارد شده است

رحیم یعقوب‌زاده، متخصص حوزه گردشگری، در رابطه با وضعیت حوزه گردشگری با توجه به مسائل پیش آمده گفت: بحث کرونا باعث شده بیشترین آسیب به حوزه گردشگری طی یک ماه اخیر وارد شود و خوشبینانه‌ترین حالت این است که تا دوماه آینده درگیر خواهیم برد و به‌نظر می‌رسد تا حوزه گردشگری آسیب‌های بیشتری ببیند.

او افزود: در این موقعیت‌ها آنقدر اپیدمی وجود دارد که دولت و دستگاه‌های درگیر نمی‌توانند به حوزه گردشگری توجه نشان بدهند و نمی‌توانند از شرکت‌های حمل و نقل و گردشگری حمایت کنند با بر آنها نظارت داشته باشند چراکه همه صنوف در حال حاضر درگیر هستند بنابراین بزرگترین فعالیت‌ها دولت‌ها در این وضعیت اقدامات پیشگیرانه و درمانی است.
لزوم نظارت جدی بر حوزه گردشگری

یعقوب‌زاده با اشاره به اینکه به عنوان فعال گردشگری وظیفه دارد دغدغه‌های این حوزه را عنوان کند، بیان کرد: انتظار ما این است که نظارت گسترده‌ای وجود داشته باشد برخی افراد تخلف می‌کنند ویلاها و یا بوم‌گردی‌ها و یا مراکز خود را در اختیار گردشگرانی قرار می‌دهند که هیچ تستی نداده‌اند و امکان شیوع وجود دارد و در دراز مدت هم به این بخش بیشترین آسیب وارد می‌شود چراکه با طولانی شدن بیمار و عدم امکان سفر گردشگری آسیب زیادی وارد می‌کند بنابراین نظارت باید افزایش پیدا کند و این به نفع حوزه گردشگری خواهد بود.

این متخصص حوزه گردشگری خاطرنشان ساخت: نهادها باید به نظارت دست بزنند و اتحادیه‌ها را توجیه کنند. اتحادیه‌ها نیز مراکز را توجیه کنند؛ بدین ترتیب عنوان شود تنها آنان نیستند که درآمدشان کاهش پیدا کرد و همه حوزه‌ها آسیب دیدند؛ کشاورزان، صنعتگران و گردشگران و... نیز درآمدهایشان کاهش پیدا کرده است و آسیب دیده‌اند.

اعلام ورشکستگی مراکز گردشگری در هفته‌های آینده

او با بیان اینکه هنوز جدیتی وجود ندارد، افزود: بعد از اینکه این قضیه فروکش کند بسته‌های حمایتی باید برای هتل‌ها، آژانس‌ها و مراکز گردشگری فراهم شود چراکه اینها در این زمینه آسیب‌های زیادی دیده‌اند.

این فعال حوزه گردشگری تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنم طی هفته‌های آینده 25 درصد آژانس‌ها، شرکت‌ها و مراکز بوم‌گردی و هتل‌ها اعلام ورشکستگی می‌کنند که این رقم حالت خوش‌بینانه است.

یعقوب‌زاده با تاکید بر اینکه طی هفته‌های آینده مراکز گردشگری اعلام ورشکستگی خواهند کرد، گفت: دولت در حال حاضر باید قول‌هایی بدهد که مشکلات آنان در آینده را حل می‌کند شاید این افراد بتوانند هفته‌ها دوام بیارم اما ماه‌ها دوام کار بسیار سختی است.

این فعال گردشگری اظهار کرد: بدین ترتیب باید بدهی را به تأخیر بیندازد و سپس دولت باید قول بدهد تا وام‌های کم بهره و حمایتی به این افراد می‌دهد بدین ترتیب بازیابی صورت بگیرد همچنین به نهادهای مختلف مرخصی بدهند تا این افراد بتوانند بعد از بین رفتن معضل کرونا به سفر بروند اما در حال حاضر دولت پولی ندارد که بخواهد از این افراد حمایت کند.

تعطیلی بعد از حل کرونا باعث رونق می‌شود

او در پاسخ به این سوال که تعطیلی بعد از حل این موضوع می‌تواند سبب خسارت به کشور شود، افزود: حوزه گردشگری زمانی که منتج به سفر شود در سطح کلان ضرری برای اقتصاد کشور نخواهد داشت.

یعقوب‌زاده در پایان تصریح کرد: گردشگری با خیلی از اجزای کشور مرتبط است و رفتن به سفر موجب ایجاد رونق می شود و در مجموع همه منتفع خواهند شد.

منبع: برنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار