نشست بررسی همکاری‌های اقتصادی استان یزد با استان امیلیا - رومانیا در شمال مرکزی ایتالیا با محوریت مسائل معدنی و فولادی به ریاست استاندار برگزار شد.
کد خبر: ۹۲۱۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۰ 03 December 2020

 در این نشست ویدیو کنفرانسی، داریوش صولت سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در میلان ایتالیا، موسوی رایزن اقتصادی ایران در سرکنسولی میلان، می‌تیو نه عضو سابق هیئت مدیره انجمن متالورژی ایتالیا و عضو فعلی کمیته فنی فولادسازی ایتالیا، نمایندگان بخش خصوصی و جمعی از مسئولین استان حضور داشتند.امکان تبادل ۱۰۰ میلیون دلاری یزد با استان امیلیا - رومانیا ایتالیا


استاندار با بیان اینکه زمینه‌های همکاری مناسبی بین استان یزد و مناطق مختلف ایتالیا وجود دارد، گفت: طی سال‌های اخیر مراوداتی در بخش‌های مختلف از جمله علمی، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ایتالیا داشته ایم.


طالبی ادامه داد: بر اساس آمار گمرک استان، ایتالیا جزو ۱۰ کشور برتر صادراتی و سه کشور با بیشترین میزان صادرات به یزد بوده که نشان از حجم بالای مراودات اقتصادی یزد با این کشور دارد.


وی افزود: در کنار واردات کالا از ایتالیا، واردات تکنولوژی در عرصه‌های مختلف از جمله ساخت هواپیما‌های فوق سبک و ماشین آلات مدرن را دنبال کرده ایم.


استاندار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار خوب استان در حوزه‌های مختلف از جمله جایگاه اول استان در زمینه تنوع معدنی، جایگاه دوم از نظر حجم ذخایر معدنی و قرار داشتن بین ۴ استان برتر کشور از لحاظ شاخص‌های توسعه یافتگی اظهار داشت: نگاه استان گسترش مراودات با ایتالیا بوده و امیدواریم با مساعدت کنسولگری میلان و سفارت ایران در ایتالیا، این مراودات تسهیل شود.


طالبی هدف از برگزاری این نشست را معرفی ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: این ظرفیت‌ها از سوی نمایندگان بخش صنعت و معدن استان ارائه می‌شود.

 

امکان تبادل ۱۰۰ میلیون دلاری یزد با استان امیلیا- رومانیا ایتالیا


سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در میلان با بیان اینکه ایتالیا یکی از ۸ کشور بزرگ صنعتی است، گفت: ایتالیا قدرت سوم اتحادیه اروپا از حیث ظرفیت‌های صنعتی و اقتصادی است.


داریوش صولت افزود: جمعیت ۶۰ میلیونی ایتالیا بازار مصرف خوبی برای کالا‌های وارداتی داشته و این کشور با بیش از ۱۳۰ کشور دنیا مراودات صنعتی دارد و هر کشوری بر اساس ظرفیت‌های خود می‌تواند با ایتالیا همکاری داشته باشد.


وی با بیان اینکه ۹۰ درصد صنایع ایتالیا را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند، تأکید کرد: این شرکت‌ها به دلیل عدم فعالیت در آمریکا می‌توانند بدون نگرانی و در نظر تحریم ها، در ایران به فعالیت بپردازند.


صولت با اشاره به امکان توسعه همکاری‌های استان یزد و استان امیلیا-رومانیا بیان داشت: این همکاری ظرفیت تبادل تجاری تا ۱۰۰ میلیون دلاری را دارد.


وی با بیان اینکه محوریت این جلسه در خصوص همکاری‌های معدنی و فولادی است، گفت: در نشست‌های آتی به بررسی و همفکری در خصوص ظرفیت‌های گردشگری و دیگر ظرفیت‌های ممکن پرداخته خواهد شد.

 

علاقه مندی ایتالیا برای تبادل تکنولوژی و فناوری


عضو سابق هیئت مدیره انجمن متالورژی ایتالیا و عضو فعلی کمیته فنی فولادسازی ایتالیا با اشاره به ظرفیت‌های فولادی استان و علاقه مندی برای همکاری در این حوزه گفت: آمادگی تبادل تکنولوژی و فناوری و همچنین همکاری در زمینه صادرات و واردات فرآورده‌های معدنی و فولادی با استان یزد را داریم.

 

در جریان این نشست، فعالین اقتصادی حوزه صنعتی و معدنی استان گزارشی از ظرفیت‌های مجموعه‌های خود ارائه کردند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار