آغاز طرح ویژه برخورد با تخلفات پلاک خودرو در یزد

گروه استان‌ها- پلیس راهور یزد طرح ویژه برخورد با تخلفات پلاک خودرو را آغاز کرده و متخلفان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
کد خبر: ۱۱۹۵۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲ 25 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد به نقل از روابط عمومی پلیس راهور استان یزد از اجرای طرح ویژه برخورد با خودروهایی که پلاک‌های آن‌ها مخدوش، ناخوانا یا دستکاری شده‌اند، خبر داد.
 سرهنگ عزیزالله دستوار، با تأکید بر اینکه این طرح به صورت شبانه‌روزی اجرا می‌شود، اظهار داشت: برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش، فاقد پلاک، یا پلاک‌های دستکاری شده یکی از اولویت‌های اصلی پلیس راهور استان است.
 
وی گفت: تخلفات مربوط به پلاک شامل استفاده از پلاک‌های پشت شیشه، زیر سپر، پلاک‌های سوخته، ناخوانا و یا پوشیده با طلق است. همچنین، هرگونه دستکاری در اعداد و ارقام پلاک نیز جزو مصادیق این تخلفات به شمار می‌رود.
 
سرهنگ دستوار با اشاره به ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی افزود: «افرادی که در مشخصات پلاک وسیله نقلیه خود تغییری ایجاد کنند، علاوه بر جریمه و توقیف خودرو، به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.»
 
پلیس راهور از رانندگان خواست با رعایت قوانین از اقدامات غیرقانونی خودداری کنند، چرا که طرح برخورد با این تخلفات به صورت مستمر در استان یزد ادامه خواهد داشت.
 
 
 
 
 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار