۱۴ نقطه پرخطر جاده‌ای یزد با اختصاص ۱۳۵ میلیارد تومان ایمن‌سازی شد

گروه استان ها - با تخصیص ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار، عملیات ایمن‌سازی ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان یزد به پایان رسید تا ایمنی تردد جاده‌ای به‌طور قابل‌توجهی افزایش یابد.
کد خبر: ۱۲۰۰۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷ 13 May 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد، محمد رستگاری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد، در نشست خبری روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه با تاکید بر نقش پررنگ بی‌احتیاطی رانندگان در بروز سوانح جاده‌ای، اعلام کرد: بیشتر حوادث منجر به فوت در محورهای استان به دلیل بی‌توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی است و نمی‌توان همه ی آنها را به مشکلات ایمنی راه نسبت داد.

وی نگهداری از مسیرهای شریانی به‌ویژه کریدور یزد – بندرعباس را از اولویت‌های این اداره کل دانست و گفت: در حال حاضر قراردادهایی به ارزش ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای اجرای روکش آسفالت این مسیر ۵۲۰ کیلومتری در حال اجراست.

به گفته رستگاری، طرح بهسازی کمربندی‌های میبد، اردکان و یزد به‌زودی آغاز خواهد شد و امید می‌رود تا پایان امسال، ۵۰ درصد عملیات روکش آسفالت کریدور مذکور تکمیل شود.

وی با تخصیص ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار، عملیات ایمن‌سازی ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان یزد خبر داد و گفت: بیشتر تصادف‌ها به دلیل واژگونی ناشی از خستگی راننده‌ها اتفاق می‌افتد، از این‌رو افزایش آموزش و آگاهی مردم در دستور کار قرار گرفته است.

رستگاری همچنین با اشاره به توسعه مجتمع‌های خدماتی در محورهای استان گفت: به زودی دو مجتمع جدید راه‌اندازی می‌شود که تعداد مراکز فعال را به ۱۸ می‌رساند. همچنین ۹ مجتمع در حال ساخت و ۵۸ مورد دیگر در مرحله موافقت اصولی هستند.

وی درخصوص راه‌های روستایی اظهار داشت: از مجموع ۵۶۷۰ کیلومتر راه روستایی، تنها دو هزار کیلومتر آسفالت شده‌ است و مسیرهای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار در اولویت هستند.

وی تأکید کرد: تأمین اعتبار این بخش نیازمند مشارکت جدی شهرستان‌هاست.

مدیرکل راهداری یزد همچنین با اشاره به تدوین برنامه جامع توزیع عادلانه بار در استان، از پیگیری‌های میدانی و همکاری با سازمان مرکزی برای پیاده‌سازی این سیاست خبر داد و گفت: تلاش داریم بدون ایجاد تنش، ساختاری منسجم برای توزیع بار در کشور ایجاد کنیم.

وی افزود: طرح مکانیزه‌سازی حمل بارهای معدنی نیز با همکاری سازمان صمت در حال اجراست و تاکنون شش معدن بزرگ استان به زیرساخت‌های لازم تجهیز شده‌اند. هدف این است که تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۳۰ معدن به این شبکه بپیوندند و ۸۵ درصد بارهای معدنی استان تحت نظارت هوشمند قرار گیرد.

رستگاری در پایان با انتقاد از نرخ پایین کرایه ناوگان مسافربری گفت: این موضوع موجب نارضایتی رانندگان و مهاجرت آنان به بخش صنعت یا فعالیت‌های غیراصولی نظیر حمل بار با وسایل مسافری شده و برای نوسازی ناوگان استان باید زمینه جذب سرمایه‌گذار فراهم شود.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار