بصیرت مردم و جانفشانی نیروهای نظامی و انتظامی سد محکمی در برابر توطئه های دشمنان است

گروه استان ها- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با قدردانی از خدمات نیروی انتظامی، اخلاق و رفتار درست پلیس را سرمایه اجتماعی نظام و عامل اعتماد عمومی دانست.
کد خبر: ۱۲۰۵۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱ 17 August 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری عصر امروز در دیدار با جانشین فرمانده کل فراجا گفت: «نیروی انتظامی همواره با ایثار، مجاهدت و اخلاق نیکو توانسته اعتماد جامعه را جلب کند و در عرصه‌های مختلف از مقابله با مواد مخدر و اتباع غیرمجاز تا تأمین امنیت ایام اربعین و مدیریت مسائل اجتماعی، وظایف خطیر خود را به‌خوبی انجام دهد.»

وی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن افزود: «دشمنان با طراحی‌های پیچیده در پی ایجاد بحران در جامعه هستند، اما بصیرت مردم، همراهی جوانان و تلاش نیروهای نظامی و انتظامی سد محکمی در برابر توطئه‌ها خواهد بود.»

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد اخلاق و نحوه تعامل پلیس با مردم را سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: «برخورد صحیح و محترمانه پلیس حتی با افراد خطاکار می‌تواند زمینه امید و همراهی آنان با نظام را فراهم کند.»

آیت‌الله ناصری در ادامه به موضوع مدیریت حضور اتباع غیرمجاز اشاره کرد و گفت: «این موضوع اگر به‌درستی ساماندهی نشود، آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی و امنیتی متعددی ایجاد خواهد کرد. خوشبختانه اقدامات مناسبی توسط دولت و نیروی انتظامی آغاز شده و انتظار می‌رود این روند با استمرار، به ساماندهی مطلوب‌تری منجر شود.»

/س/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار