گزارش اختصاصی تابناک کردستان؛

سفر فرهنگی مدیرکل ارشاد کردستان به سروآباد/ از تکریم خانواده شهدا تا تجلیل از مفاخر محلی + فیلم

گروه استان‌ها - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در سفری به شهرستان سروآباد، با حضور در چند روستا، ضمن دیدار با خانواده شهیده جنگ رمضان، پیشمرگ مسلمان کُرد و جمعی از فعالان فرهنگی و هنری، از نقش‌آفرینان عرصه ایثار و فرهنگ این منطقه قدردانی کرد.
کد خبر: ۱۲۲۰۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۲ 02 April 2026

سفر فرهنگی مدیرکل ارشاد کردستان به سروآباد/ از تکریم خانواده شهدا تا تجلیل از مفاخر محلی + فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، «علی‌اصغر دریایی»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در ادامه برنامه‌های میدانی خود با هدف تکریم ارزش‌های ایثار و حمایت از ظرفیت‌های فرهنگی، به شهرستان سروآباد سفر کرد و با حضور در روستاهای مختلف این شهرستان، دیدارهایی صمیمی با خانواده‌های شهدا و فعالان فرهنگی و اجتماعی برگزار کرد.

در نخستین بخش از این سفر، دریایی با حضور در روستای حسین‌آباد، با خانواده شهیده جنگ رمضان، «کالی نافعی»، دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در این دیدار با تجلیل از مقام شامخ شهدا، خانواده‌های آنان را سرمایه‌های معنوی جامعه دانست و بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان تأکید کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در ادامه سفر خود، به روستای آلمانه رفت و با یکی از پیشمرگان مسلمان کُرد دیدار کرد. در این دیدار، وی ضمن قدردانی از رشادت‌ها و ایثارگری‌های این رزمنده، نقش پیشمرگان در دفاع از ارزش‌ها و امنیت منطقه را بسیار مهم و ماندگار توصیف کرد.

وی همچنین با حضور در روستای دگاگا، در دو دیدار جداگانه، از یک شاعر پیشکسوت و نیز یک نویسنده و مجری جوان تقدیر به عمل آورد. وی در این دیدارها، بر اهمیت حفظ و تقویت جریان‌های فرهنگی و ادبی در مناطق روستایی تأکید کرد و گفت: استعدادهای ارزشمند فرهنگی در روستاها وجود دارد که باید مورد حمایت و توجه جدی قرار گیرند.

دریایی در پایان این سفر، بر استمرار چنین برنامه‌هایی برای ارتباط نزدیک‌تر با مردم و شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: توسعه فرهنگی بدون توجه به ریشه‌های بومی و مردمی ممکن نیست و این دیدارها گامی در راستای تقویت این پیوند خواهد بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار