خطوط لوله نفت گناوه تا خارک بازرسی می‌شود

رییس بازرسی فنی و خورد گی فلزات ،شرکت پایانه های نفتی ایران اعلام کرد: پروژه بازرسی داخلی از خطوط لوله به روش توپک رانی هوشمند در حدفاصل گناوه تا خارک تا یک ماه آینده آغاز می شود.
کد خبر: ۲۵۴۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴ 20 April 2015
تابناک بوشهر: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، مصطفی مهدوی اظهار داشت: پیمانکار پروژه توپک رانی هوشمند ۵ خط لوله درحدفاصل گناوه تا خارک  مشخص شده است و تا یک ماه آینده دستور آغاز کار آن ابلاغ می شود.

وی توضیح داد: خطوط لوله ۳۰ ، ۵۲ ، و۴۲ اینچ با استفاده از فناوری های روز و با توجه به استانداردها تعریف شده موجود جهانی، مورد ارزیابی متناوب قرار می گیرد.

رییس بازرسی فنی و خورد گی فلزات شرکت پایانه های نفتی ایران یادآور شد: هفت سال گذشته نیزخط لوله های شماره ۳ و ۴ گناوه تا خارک به شیوه توپک رانی هوشمند مورد بازرسی قرارگرفته بود.

مهدوی ادامه داد: خطوط لوله ۳۰ ،۵۲ و۴۲  اینچ دراین دوره مورد بازرسی قرارمی گیرند و به رغم اینکه دارای اندازه های متفاوت می باشند اما خوشبختانه برای توپک رانی واجرای این پروژه مشکلی وجود ندارد.
منبع: مهر
آخرین اخبار