تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
او بیان کرد: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استانهای دیگر شود.
امیریان افزود: پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز میباشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام میشود.
شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضاء، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.