به گفته وی،
ساعت کار نانوایی های استان در ایام ماه مبارک رمضان به ویژه واحدهایی
بربری و سنگگ که مورد اقبال و تقاضای مردم هستند از ساعت 16:30 آغاز و تا
ساعت 22:30 ادامه دارد.
بیرانوند اضافه کرد: گشت های نظارتی در این ایام نظارت دقیقی بر نحوه فعالیت ها به ویژه از نظر افزودنی های غیر مجاز احتمالی در واحدهای صنفی ارائه دهنده خدمات دارند.
وی افزود: قیمت برخی کالاهای هدف در این طرح همچون قند و شکر، برنج، روغن، گوشت، میوه و سبزیجات، لبنیات، حلیم و آش نیز در این ایام مورد نظارت دقیق قرار می گیرد ضمن اینکه فعالیت رستوران ها و تالارها نیز ارزیابی می شود.
بیرانوند تاکید کرد: گشت های نظارتی با حضور نمایندگان و کارشناسان دستگاه های عضوبه ویژه سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره نظارت بر اماکن پلیس و دانشگاه علوم پزشکی تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 17:30 تا 20:30 هر روز در بازار حضور پیدا کرده و بر نحوه عرضه کالاها و اماکن هدف نظارت و با هر گونه تخلف احتمالی برخورد قاطع می کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی ایلام همچنین بر نظارت دقیق در عرضه غذا در رستوران ها از نظر بهداشت و سایر موارد لازم تاکید کرد.
بیرانوند یادآور شد: افرادی که درخواست مجوز فعالیت در وعده و وقت ناهار دارند به این اداره کل معرفی می شوند تا پس از بررسی مجوزهای لازم برای آنها صادر شود.