در سالن انقلاب پارس آباد برگزار شد؛
هشتاد و دومین نشست از سلسله نشست های به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده، یکشنبه 22 شهریور 94 با حضور کتابداران، نویسندگان، اهالی رسانه و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در سالن انقلاب شهرستان پارس آباد برگزار شد.
کد خبر: ۹۴۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱ 14 September 2015

هشتاد و دومین نشست از سلسله نشست های به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده، یکشنبه 22 شهریور 94 با حضور کتابداران، نویسندگان، اهالی رسانه و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در سالن انقلاب شهرستان پارس آباد برگزار شد.

به گزارش تابناک اردبیل، در نشست کتاب خوان شهرستان پارس آباد که با حضور امام جمعه این شهرستان، جعفرنوعخواه معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان، ندائی معاون فرماندار پارس آباد و جمعی از مدیران، فرهیختگان و علاقه مندان به کتاب برگزار گردید، 12 نفر از کتابداران، نویسندگان و شعرای پارس آبادی در یک محیط پرشور فرهنگی، به ارائه خلاصه ای از کتاب های خوانده شده خود پرداختند:

جابر ایزدپناه، مدرس دانشگاه، با ارائه کتاب «انسان 250 ساله» در حوزه دین، نخستین کتاب خوان این نشست بود. کتاب انسان 250 ساله برگرفته از سخنرانی ها و دست نوشته های مقام معظم رهبری و بیانگر نگاه ایشان به زندگی سیاسی- مبارزاتی ائمه علیهم السلام است. کتاب شامل هفده فصل است. این کتاب نه یک کتاب تاریخی صرف بلکه یک فراتحلیل تاریخی است و به دنبال انتقال مفهومی متعالی از مسیر و مقصد زندگی مجاهدانه ائمه است و به جای شرح و تفصیل وقایع زندگی ائمه، نگاهی هدف گرا در زندگی هر یک از معصومین را دنبال می کند.

کریم فیروزی، مدرس دانشگاه، با ارائه کتاب «دیداری با اهل قلم» در حوزه ادبیات، دومین کتاب خوان این نشست بود. این کتاب نوسته زنده یاد استاد غلامحسین یوسفی بوده و در متن خود، بیست کتاب مشهور نثر فارسی را معرفی و نقد کرده است. استاد، هدف از تالیف این کتاب را آشنا ساختن جوانان و دانشجویان با آثار نثر فارسی و ترغیب آنان به مطالعه این کتابها عنوان میکند. معرفی و نقد مشهورترین کتاب های کلاسیک و معاصر نثر فارسی، داشتن زبان نثری روان و دلنشین، استفاده ازمنابع رایج و پراستفاده، مقالات و پایان نامه های ادبی از امتیازهای این کتاب می باشد.

فاریاب محمدی، فعال فرهنگی، با ارائه کتاب «چه وقت به پزشک مراجعه کنیم» در حوزه طب، سومین کتاب خوان این نشست بود. این کتاب تالیف فاینشتاین آلیس و ترجمه ارشاد مردوخی بوده و به شناخت علائم بیماری و رفع انها میپردازد. نویسنده عنوان میکند که این مطالب فقط به عنوان مرجعی برای دادن اطلاعات و کمک به شناخت علام عدم سلامت بدن است، نه راهنمایی برای خود درمانی، یا جایگزینی برای درمان توصیه شده توسط پزشک.

پروین بهرو ، فعال فرهنگی، با ارائه کتاب «فوت کوزه گری» در حوزه کودک و نوجوان نیز چهارمین کتاب خوان نشست بود. این کتاب، تألیف مصطفی رحماندوست بوده و مجموعه مثل‌ها و ضرب‌المثل‌هایی است که با زبانی ساده برای کودکان و نوجوانان آماده شده و قصه پدید آمدن ضرب‌المثل‌های فارسی در ادبیات عامیانه را تشریح کرده است.

علی حبیب پور، نویسنده و پژوهشگر، نیز با ارائه کتاب «اطلس شیعه» در حوزه تاریخ، به عنوان پنجمین کتاب خوان در نشست شرکت نمود. اطلس شیعه، نوشته رسول جعفریان بوده و يك اثر تأليفي – پژوهشي است كه هدف اصلي آن ارائه تصويري جغرافيايي – تاريخي از شيعه در طول تاريخ اسلام از آغاز تا به امروز است. در اين كتاب تاريخ شيعه در قالب نقشه‌هاي جغرافيايي ارائه و حدود پيشرفت تشيع در هر مقطع تاريخي و در هر نقطه جغرافيايي نشان داده شده است.

لیلا صالحی، مدرس حوزه علمیه خواهران پارس آباد، با ارائه کتاب «بشقاب های سمی» در حوزه سبک زندگی، ششمین کتاب خوان این نشست بود. این کتاب، نوشته حسین امانلو، به معرفی شبکه های ماهواره ای، آسیب ها و راهکارهای مقابله با آن می پردازد و دغدغه ای است در پاسخ به اوضاع و احوال زمانه و بی نظمی و آشوبی که در ارزشهای زندگی اسلامی ایرانی پدید آمده است.

ندیر بکتاش، مدرس دانشگاه نیز با ارائه کتاب «حیدر بابایا سلام» در حوزه شعر، هفتمین کتاب خوان نشست بود. این کتاب شعر، اثر جاودان استاد مرحوم محمد حسین شهریار بوده و مجموعه سروده های ایشان در قالب ترکیب بند و با موضوع کوه حیدربابا و مضمون های ارزشی ، محلی و فولکوریک است.

همچنین، ایمان بهشتی، روان شناس، با ارائه کتاب «شکل گیری نماد در کودکان» در حوزه روانشناسی، هشتمین کتاب خوان حاضر در نشست بود. کتاب مذکور نوشته ژان پیاژه و ترجمه زینت توفیق، به شکل گیری نمادها و سمبل های رفتاری و کلامی در کودکان پرداخته و پیدایش تجسم، تصویر ذهنی و نماد آفرینی در بازی و رویا را مورد بررسی قرار میدهد.

ساحل دوستکام، کتابدار کتابخانه های عمومی امام صادق(ع) روستای قره قباق پارس آباد، با ارائه کتاب «ققنوس فاتح» در حوزه دفاع مقدس، نهمین کتاب خوان نشست بود. این کتاب، نوشته گلعلی بابائی بوده و موضوع آن 20 روایت از سرگذشت، ایثار و پیکار دانشجوی بسیجی شهید محسن وزوایی است.

مهناز اکبری، کتابدار کتابخانه عمومی شهید باهنر پارس آباد، با ارائه کتاب « بررسی اجمالی نهضتهای اسلامی در صد ساله اخیر» تالیف شهید استاد مرتضی مطهری، در حوزه انقلاب اسلامی، دهمین کتاب خوان نشست پارس آباد بوده که در ضمن این ارائه، نهضت امام خمینی(ره)و جنبش های اسلامی صد ساله اخیر را از نگاه شهید مطهری، بازگویی کرد.

موسی بیدار، کتابدار کتابخانه عمومی اصلاندوز نیز با ارائه کتاب «پیرمرد و دریا» نوشته ارنست همینگوی و ترجمه نجف دریا بندری در حوزه داستان و رمان، یازدهمین کتاب خوان نشست بود. رمان مذکور، داستان پیرمردی است که در قالب آن، مفاهیم زندگی در قالب عشق و درد، امید و باور و زیبائیها و زشتی ها جلوه گری میکند.

و در آخر نیز، یوسفعلی محمد پور، کتابدار کتابخانه امام رضا(ع) پارس آباد با ارائه کتاب «لطفاً همسر خوبی باشید» نوشته محمود نامنی در حوزه خانواده و ازدواج، دوازدهمین کتاب خوان حاضر در این نشست بود. این کتاب، در قالب توصیه ها، داستان ها و سخنان کوتاه به روابط زن و مرد از جنبه روانشناسی و زناشویی میپردازد.

جلوه گری شوق کتابخوانی در «نشست کتاب خوان» پارس آبادجلوه گری شوق کتابخوانی در «نشست کتاب خوان» پارس آبادجلوه گری شوق کتابخوانی در «نشست کتاب خوان» پارس آبادجلوه گری شوق کتابخوانی در «نشست کتاب خوان» پارس آبادجلوه گری شوق کتابخوانی در «نشست کتاب خوان» پارس آباد
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار