تولید سالانه 1300 تن گوشت شترمرغ در اصفهان

تولید سالانه 1300 تن گوشت شترمرغ در اصفهان استان اصفهان با تولید 1300 تن گوشت شترمرغ در سال رتبه نخست کشور را دارد.
کد خبر: ۱۰۶۲۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ 16 August 2022

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حوزه پرورش شترمرغ، واحد‌های مجاز دارای پروانه و واحد‌های غیرمجاز بدون پروانه در سطح استان اصفهان فعالیت دارند که شمار آن‌ها در مجموع به ۲۷۰ واحد پرورش شترمرغ می‌رسد.
علی دهقانی افزود: این تعداد واحد پرورشی فعال در استان ظرفیت تولید ۲۵ هزار قطعه پرواری و ۴۸۰۰ قطعه مولد را دارند.
وی با اشاره به لزوم ساماندهی واحد‌های بدون پروانه، گفت: بیش از یک سالی است که ساماندهی واحد‌های غیر مجاز پرورش شتر مرغ در دستور کار استان است و واحد‌هایی که مشمول صدور مجوز شوند با تسهیلات ویژه مجوز صادر می‌شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: واحد‌های غیرمجازی را که به دلایلی از جمله نداشتن ضوابط نظام دامداری و استقرار در محدوده واحد‌های دام و طیور و مناطق سکونتگاهی، امکان صدور مجوز برای آن‌ها وجود ندارد با واگذاری اراضی ملی به آن‌ها مساعدت می‌شود تا با ضوابط دامداری کشور پروانه دار شده و پس از تکمیل ساخت، پروانه بهره برداری برای آنان صادر می‌شود.
وی گفت: شهرستان اصفهان و کوهپایه بیشترین میزان پرورش و تولید گوشت شترمرغ در استان را دارند.
دهقانی با اشاره به مشکلات فعالان حوزه پرورش شتر مرغ، افزود: پس از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها، با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها و هزینه تمام شده تولید، محصول نیز افزایش نسبی پیدا کرد و فعالان این حوزه با مشکلاتی از جمله کمبود نقدینگی رو به رو شدند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: این شرایط به تعطیلی تعدادی از واحد‌های پرورشی بدون پروانه منجر شد و واحد‌های پروانه‌دار نیز مجبور به کاهش پرنده شدند که بتوانند دوام داشته باشند
دهقانی با اشاره به وجود ۱۲۰ واحد پرورش بوقلمون گوشتی در استان، گفت: ظرفیت این واحد‌ها در مجموع بیش از ۸۰۰ هزار قطعه پرنده و تولید ۱۵ هزار تن گوشت بوقلمون در سال است.

آخرین اخبار