تنها7%کودکان بوشهر زیر پوشش مهدها هستند

کارشناس مسئول مهدهای کودک اداره کل بهزیستی استان بوشهر گفت: با وجود افزایش شمار مهدهای کودک اما جمعیت زیر پوشش کمتر شده و براساس آمارها تنها هفت درصد کودکان دراین استان زیر پوشش مهدها قرار دارند.
کد خبر: ۱۱۲۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱ 16 October 2015
تابناک بوشهر: احمد سلیمی دیروز (پنجشنبه) درحاشیه مراسم نقاشی و جشن کودک بوشهر افزود: آمار جمعیت مهدهای کودک استان در سال جاری هنوز مشخص نشده است درحالی که پارسال هشت هزار و 300 کودک زیر شش سال در160 مهد کودک استان ثبت نام کردند.

وی اضافه کرد: از این شمار یکهزار و300 کودک زیر چهار سال و هفت هزار کودک نیز بین چهار تا شش سال هستند که این آمار نسبت به نرم جهانی و کشوری بسیار پایین است.

وی ادامه داد: مردم استان بوشهر هنوز حضور کودکان در مهدهای کودک و آموزش زیر هفت سال کودکان را ضروری نمی دانند.

سلیمی اظهارکرد: خانواده ها باید بدانند کودک همه آموزشها را در محیط خانواده فرا نمی گیرد و حضور کودک برای فراگیری بسیاری از مهارتهای زندگی و اجتماعی در محیط مهد کودک ضروری است.

وی گفت: سپردن تربیت کودکان زیرهفت سال به بخش خصوصی یکی دیگر از مشکلاتی است که بخشی از خانواده ها به دلیل مشکلات مالی توان فرستادن کودکانشان به مهدها را ندارند.

سلیمی یادآور شد: مشکلات اقتصادی باعث شده که امروز خانواده ها از آموزشهای زیر هفت سال که در مهدهای کودک ارائه می شود، صرفه نظر کنند.

وی حمایت نکردن از بخش خصوصی در زمینه آموزشهای زیر هفت سال را از دیگر مشکلات موجود عنوان کرد.

سلیمی تاکید کرد: سیاست بهزیستی توسعه مهدهای کودک در مناطق محروم روستایی و آسیب خیز است که برهمین اساس هم اکنون بیش از 90 روستا مهد در استان بوشهر فعال است.

کارشناس مسئول مهدهای کودک اداره کل بهزیستی استان بوشهر گفت: بهزیستی برای مربیان و کودکان نوباوه یک (سه تا چهارسال)، نوباوه دو (چهار تا پنج سال) و پیش دبستانی (پنج تا شش سال) محتوای آموزشی تدوین کرده است.

سلیمی با اشاره به اجرای طرح یک وعده غذای گرم برای کودکان افزود: این طرح امسال برای یکهزار و 200 کودک در روستا مهدهای بوشهر، گناوه و تنگستان برگزار می شود.

وی پرداخت 20 هزار ریال سرانه به مدت 130 روز به مهدهای آسیب خیز و حاشیه شهر، تامین شهریه 507 کودک استان بوشهر در قالب طرح تامین شهریه سه دهک پایین جامعه، پرداخت 20 میلیون ریال به صورت بلاعوض به روستامهدها و80 میلیون ریال بلاعوض به سایر مهدهای کودک را از جمله طرحهای بهزیستی عنوان کرد.

سلیمی گفت: به دلیل اجرا نشدن قانون مهد کودک هرکسی برای خود مهد کودک راه اندازی می کند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه قانون پیش دبستانی هنوز از سوی شورای نگهبان مصوبه قطعی نگرفته است ولی از سال گذشته تاکنون آموزش و پرورش خود را متولی می داند و مجوز تاسیس پیش دبستانی می دهد.

وی اظهار کرد: در این پیش دبستانی ها محتوای آموزشی ویژه ای برای کودکان وجود ندارد و این مراکز برخلاف قانون اقدام به نگهداری کودکان زیر چهار سال می کنند.

سلیمی افزود: امروز بسیاری از پیش دبستانی هایی که زیر پوشش بهزیستی قرار ندارند عنوان تخصصی به خود می گیرند این درحالی است که مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی زیر پوشش بهزیستی براساس امکانات درجه بندی می شوند.

وی در مورد موسسه های قرآنی و خانه های بازی گفت: موسسه های قرآنی زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات بر خلاف قانون اقدام به تاسیس مهد قرآنی می کنند و خانه های بازی که بدون هیچ مصوبه کشوری یا شورای شهر تاسیس می شوند خیلی سریع به مهد کودک تبدیل می شوند.

سلیمی در باره آموزش کودکان زیرسه سال اظهارکرد: مربیان این گروه سنی باید مدرک فوق دیپلم و کارت مربیگری داشته باشند بهزیستی برای این گروه کتاب نوباوگی و شیرخواری تدوین کرده است. 
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار