فرهاد شریفی در گفتوگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: سطح زیر کشت انگور در تاکستانهای کرمانشاه حدود ۱۰ هزار هکتار است و پیش بینی میشود امسال ۱۵۰ هزار تن انگور از تاکستانهای استان برداشت شود.
وی افزود: این میزان ۱۰ هزار تن بیشتر از برداشت انگور سال قبل در استان است.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: در مناطق گرمسیری بیشتر انگور کشت شده از نوع یاقوتی است و در سال های اخیر انگور فلیم سیدلس و پرلت سیدلس هم کشت میشود.
وی ادامه داد: همچنین در مناطق سردسیر بیدانه قرمز و سفید فلیم سیدلس و صاحبی و عسکری نیز زیر کشت است.
شریفی خاطرنشان کرد: کمتر از ۱۰ درصد انگور سالیانه در استان به کشمش تبدیل میشود و عمده محصول استان مصرف رومیزی دارد.
شریفی با اشاره به اینکه انگور تولید شده در استان به صورت محدود به عراق و روسیه هم صادر میشود عنوان کرد: برداشت ارقام زود رس در مناطق گرمسیری از خرداد ماه شروع شده و ارقام دیر رس در مناطق سرد استان تا اوایل مهر برداشت خواهد شد.