گروه استانها - مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه با اشاره به استقرار پایگاه در ورودی شهرها گفت: ۲۰ پایگاه ثابت و سیار در سراسر استان برای خدمترسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه مستقر هستند. 
«افشین یگانه» مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، اظهار کرد: علاوه بر خدماترسانی در جنگ رمضان، جمعیت هلالاحمر استان در ایام نوروز براساس تکلیف سالانه اقدامات شایانی را ارائه خواهد داد.
وی افزود: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، ۲۰ پایگاه امدادی ثابت و سیار در جادهها و تعدادی پایگاه در وروی شهرها جهت ارائه خدمات پیش بینی شده برای مسافرین نوروزی در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه، تصریح کرد: در همین راستا جوانان، داوطلبان و امدادگران در آمادگی کامل هستند و در صورت نیاز در حوزه امداد و راهنمایی در خدمت مسافرین و هم استانیها خواهند بود.
انتهای پیام/