فرمانده انتظامی استان کرمانشاه مطرح کرد:

کرمانشاه جای اراذل و اوباش و مجرمان نیست

گروه استان‌ها – فرمانده انتظامی استان گفت: کرمانشاه جای اراذل و اوباش و افراد مجرم نیست و پلیس در راستای پاسخگویی به مطالبات مردم، قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری با آن‌ها برخورد می‌کند
کد خبر: ۱۲۲۹۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰ 10 September 2026

کرمانشاه جای اراذل و اوباش و مجرمان نیست

به گزارش خبرنگار  تابناک  از  استان  کرمانشاه و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار مهدی حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در دیدار با حجت الاسلام امیرخانی رئیس کل جدید دادگستری کرمانشاه، انتساب وی به این سمت را تبریک گفت و اظهار کرد: این روحانی عالم جزو خوشنام‌ترین مدیران دستگاه قضائی بوده و آوازه نام وی در همه جا پیچیده است.

وی با بیان اینکه مهمترین نیاز هر جامعه‌ای عدالت است و شهروندان نیز همواره مطالبه گر آن بوده‌اند، افزود: دستگاه قضائی جمهوری اسلامی همواره در این راستا کوشیده و خوشبختانه توانسته توفیقات زیادی در این راستا کسب و رضایت شهروندان را جلب کند.

فرمانده  انتظامی  استان  کرمانشاه  برقراری امنیت پایدار در جامعه را بسترساز ایجاد و گسترش عدالت در جامعه برشمرد و افزود: در این حوزه پلیس به عنوان یکی از بازوان مستحکم قانون تلاش می‌کند تا زمینه عدالت محوری را فراهم کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه پلیس در همه بخش‌ها و حوزه‌ها می‌تواند جریان ساز باشد و حرف برای گفتن داشته باشد، به نقش حیاتی این نهاد مدنی در کشور‌های مختلف اشاره کرد و گفت: امروز پلیس در همه جای دنیا ضابط اجرای قانون و دارای اختیارات فراوانی است که همین ضابطیت و داشتن اختیارات کافی، باعث شده تا پلیس در همیه زمینه‌ها تصمیم گیرنده و جریان ساز باشد.

حاجیان  با تاکید بر اینکه پلیس باید یک گام فراتر نهاده و بتواند قدرت پیش بینی داشته باشد تا بتواند از وقوع جرائم خصوصا جرم‌های سازمان یافته پیشگیری کند، افزود: به حمدالله این رویکرد در انتظامی کشور و بویژه استان کرمانشاه وجود دارد.

وی یادآور شد: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای امن‌تر داشته باشیم و مردم نیز این امنیت را به خوبی احساس کنند باید اختیارات پلیس فراتر رفته و در جامعه به عنوان ضابط قانون دیده شود، اتفاقی که خوشبختانه در حال شکل گیری است و می‌توان در آینده‌ای نزدیک اثرات مثبت آن را مشاهده کرد.

رئیس پلیس استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ارتقاء امنیت در کرمانشاه طی ۳ سال گذشته افزود: همانگونه هم که بار‌ها اعلام کرده‌ام کرمانشاه جای اراذل و اوباش و افراد مجرم نیست و پلیس قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری در راستای پاسخگویی به مطالبات مردم، با آن‌ها برخورد می‌کند.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح‌های متعدد در کرمانشاه به منظور ارتقاء امنیت، افزود: یکی از این طرح‌ها مربوط به "هر کلانتری یک شهر" بود که امروز در بسیاری استان‌های کشور با الگو برداری از کرمانشاه در حال اجراست.

سردار حاجیان از تجهیز همه کلانتری‌های استان به تجهیزات الکترونیکی هوشمند برای کشف و شناسایی جرم نیز خبر داد و گفت: یکی دیگر از اقدامات انجام شده نصب یک هزار و ۵۰ دوربین در روستا‌ها و ۲۷۰ دوربین در سطح شهر‌های استان بوده که باعث کاهش جرائم بویژه سرقت و در مقابل افزایش کشفیات و دستگیری افراد مجرم شده است.

وی  در بخش پایانی سخنانش از اهتمام پلیس و دستگاه قضائی برای مقابله با هرگونه جرم در کرمانشاه سخن گفت و افزود: این تلاش و اهتمام در راستای پاسخ به مطالبات مردمی است که خواستار برقراری شرایطی امن همراه با آرامش در جامعه هستند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: امروز هیچ مجرمی در کرمانشاه نیست که بتواند ادعا کند در کرمانشاه از حاشیه امن برخوردار است، کما اینکه همه آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که در صورت ارتکاب جرم، پلیس در سریعترین زمان ممکن آن‌ها را شناسایی و دستگیر و دستگاه قضائی نیز برابر قانون آن‌ها را محاکمه و مجازات می‌کند.

وی در پایان بار دیگر انتساب حجت الاسلام امیرخانی را به ریاست دادگستری استان تبریک و آمادگی همه جانبه پلیس کرمانشاه برای هر گونه تعامل و همفکری با مجموعه قضائی را اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار