رییس کل دادگستری قم خبر داد:

سازش ۵۱۰ میلیارد ریالی در سه پرونده مهریه در قم

گروه استان‌ها - رییس کل دادگستری قم گفت: سه سازش مهم در پرونده‌های مطالبه مهریه با ارزشی بالغ بر ۵۱۰ میلیارد ریال در شعبه ۱۶ شورای حل اختلاف این استان محقق شد.
کد خبر: ۱۲۲۸۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴ 27 August 2026

سازش ۵۱۰ میلیارد ریالی در سه پرونده مهریه در قمبه گزارش خبرنگار تابناک در استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدکاظم موسوی» در گفت و گویی افزود: در راستای سیاست‌های کلان قضایی مبنی بر توسعه فرهنگ صلح و سازش و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم، همکاران پرتلاش ما در شعبه ۱۶ شورای حل اختلاف قم، با رویکردی مسوولانه و مدبرانه، موفق شدند سه پرونده مهمِ مرتبط با مهریه را از طریق گفت‌وگو، میانجیگری و ایجاد بستر تفاهم، به صلح و سازش پایدار منتهی کنند.

وی در تشریح جزییات این پرونده‌ها، اضافه کرد: در پرونده نخست، اختلاف طرفین درباره ۴۵ سکه تمام بهار آزادی با ارزشی حدود ۹۰ میلیارد ریال بود که با تلاش اعضای شعبه برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها، به توافق انجامید؛ پرونده دوم نیز مربوط به ۸۰ سکه به ارزش تقریبی ۱۶۱ میلیارد ریال بود که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازش، مختومه گردید.

وی ادامه داد: در پرونده سوم نیز موضوع اختلاف، ۱۲۵ سکه به ارزش حدود ۲۶۰ میلیارد ریال بود که با میانجیگری و مساعی همکاران، زمینه تفاهم فراهم و پرونده با صلح و سازش بسته شد.

موسوی با اشاره به مجموع ارزش این سه پرونده که ۵۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تاکید کرد: این موفقیت‌ها، افزون بر جلوگیری از تداوم اختلافات و پیامدهای حقوقی و روانی آن، جلوه‌ای روشن از ظرفیت‌های بی‌بدیل شوراهای حل اختلاف در حل‌وفصل مسالمت‌آمیز دعاوی است.

وی با قدردانی از زحمات اعضا و کارکنان شعبه ۱۶، خاطرنشان کرد: این اقدامات سازنده، نقش موثر و الهام‌بخش همکاران ما را در ترویج فرهنگ صلح، کاهش اختلافات خانوادگی و اجتماعی و سبک‌سازی بار ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی به‌خوبی نمایان می‌سازد و امیدواریم این رویه با قوت بیشتری ادامه یابد.

آخرین اخبار