به گزارش تابناک به نقل از مهر، محمد کشتکار اظهار داشت: از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۱۰۱ کارشناس در قالب ۶۰ گروه نظارتی در راستای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز از این مراکز بازدید کردند.
وی بیان داشت: در تعطیلات نوروزی بیش از هفت هزار بازدید از زنجیره عرضه مواد پروتئینی از جمله سردخانه ها، کارگاه های بسته بندی، کارخانه های فرآوری گوشت و خودروهای حمل و نقل انجام شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: در ایام نوروز این معاونت تلاش کرد با نظارت و کنترل دقیق در حوزه بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی، سلامت مردم در زمینه مصرف گوشت و فرآورده های خام دامی را تامین کند.
وی تصریح کرد: سلامت فرآورده های خام دامی با سلامت و امنیت غذایی مردم ارتباط مستقیم دارد و رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه بهداشت محصولات دامی در استان لازمه همکاری بیشتر مردم و هماهنگی بهتر و منسجم تر مسئولین است.
کشتکار خاطرنشان کرد: استان اصفهان دارای ۲.۹ میلیون راس گوسفند و بز به جز دام عشایر ، ۵۲۵ هزار راس گوسفند و گوساله و ۱۰ هزار نفر شتر است.
وی ادامه داد: در این استان ۶.۸ میلیون واحد دامی سبک و سنگین وجود دارد و سالیانه ۵۹ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود.