عکس: پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) بر اساس یکی از سنت‌های قدیمی محرم در منبرهای شهرستان فین خمره حلیم نذری بار می‌گذارند. طبخ حلیم در خمره‌های گِلی (جُم) از آغاز محرم، به سبکی خاص در منبرهای (حسینیه‌های) شهرستان فین آغاز می‌شود. خمره‌های مخصوص پخت حلیم را از لشتغان که از گذشته مرکز سفالگری هرمزگان بوده خریداری و بدنه بیرونی آن با موی بُز و گل‌اندود می‌کنند سپس در چاله‌هایی که قبلاً تعبیه‌شده گل می‌گیرند تا ثابت شود و تکان نخورد.
کد خبر: ۳۱۰۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶ 11 October 2016

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی

پخت حلیم در شهرستان فین به روش سنتی
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار