به
گزارش «تابناک یزد»؛کامیار رسولی افزود: کار برداشت
محصول زرد آلو همه ساله از اوایل خردادماه آغاز می شود و به مدت دو ماه در
سطح شهرستان مهریز ادامه دارد.
وی ادامه داد: حدود 90 هکتار از سطح
باغات مهریز در شهر و حومه شهر و همچنین در برخی از مناطق روستایی بخصوص در
دهستان میانکوه به کشت این محصول اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی مهریز
گفت: خشکسالی های مکرر و سرمازدگی همچنین بروز برخی آفات موجب کاهش برداشت
محصول زرد آلو در این شهرستان در سال زارعی جاری است.
رسولی گفت: محصول
زرد آلوی برداشتی از درختان مهریز ضمن مصرف در شهر بخش زیادی از آن برای
عرضه و فروش به مرکز استان و برخی مناطق کشور ارسال می شود.
وی مهمترین
ارقام مهم محصول زردآلو در شهرستان مهریز را شامل زردآلو نوری ، محلی و
قیصی ذکر کرد که از مرغوبیت خوبی برخوردار است و مورد خرید مردم قرار می
گیرد.
این مسئول گفت: حدود یک هزار نفر در مهریز در کار کاشت ، داشت و
برداشت زردآلو فعالیت دارند که در کنار سایر فعالیت های کشاورزی در این امر
اشتغال دارند.