محسن ضیائی نایب رییس آکادمی ملی نان شعبه اصفهان، این آکادمی را مجهز به پنج کارگاه تخصصی با هدف آموزش به روز تولید نان سالم و باکیفیت برای نانوایان علاقهمند این استان دانست و گفت: دراین کارگاههای تخصصی پنج مربی آموزشهای میدانی و مهارتهای لازم براساس نیازهای نانوایان وسرفصلهای تدوین شده سازمان فنی وحرفهای کشور را در تولید با کیفیت نانهای فانتزی، سنگک، تافتون، بربری و لواش را به نانوایان ارائه میدهند.
محمدرضا خواجه افزود: هدف اساسی از راه اندازی این آکادمی به روز رسانی اطلاعات علمی ومهارت فنی نانوایان، آشنایی با سیاستهای جدید دولت در حوزه آرد ونان، پاکسازی دانش و اطلاعات اشتباه قبلی نانوایان و جایگزینی آن با معلومات درست و جدید و بهینه سازی نان است.
اصفهان پایلوت آموزش نانواییهای سنتی کشور است بطوریکه مطلوبترین برنامههای آموزشی مصور، ساده و خلاصه شده تهیه نان در این استان به نانوایان تخصصی آموزش داده میشود.
در استان اصفهان پنج هزار واحد نانوایی فعال است.