حسن عقبایی در گفت و گو با ایرنا گفت: این کارگاه غیرمجاز محصولات خود را با عنوان های یادشده در شرایط غیر بهداشتی و بدون مجوزهای لازم مواد غذایی تولید می کرد که با همکاری مردمی و تلاش بازرسان این اداره شناسایی و پلمب شد.
عقبایی افزود: با ارائه گزارش از طریق سامانه 124 در مورد تولید مواد غذایی در زیرزمین منزلی مسکونی واقع در منطقه سرخه حصار شهرستان قدس، بازرسان به محل اعزام شدند و در بررسی کارگاه 16 هزار بسته رشته آش با کد بهداشتی جعلی و آماده فروش را کشف کردند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قدس گفت: پس از پلمب کارگاه مزبور با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان، پرونده ای تشکیل و برای صدور رای به اداره تعزیرات ارسال شد.