فرماندار بافق با اشاره به این که علی‌رغم بهره برداری 30 ساله از سنگ آهن بافق، این شهرستان هنوز توسعه نیافته است، گفت: متاسفانه جاده بافق هنوز دو بانده نشده و گاز نیز، سال گذشته به شهرستان رسید.
کد خبر: ۱۲۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸ 04 November 2015
"سیدمهدی طلایی مقدم" در نشست کمیته برنامه‌ریزی اين شهرستان كه با حضور رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان برگزار شد، به وضعیت سند توسعه شهرستان هم اشاره کرد و گفت: بافق نخستین شهرستانی است که وارد فاز اجرایی سند شده است.

وي محورهاي توسعه‌ي اين شهرستان را جوار معدنی، جوار ریلی، کشاورزی و جاذبه‌های گردشگری عنوان و اعلام كرد: همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بافق 28 آبان ماه جاري برگزار خواهد شد.

طلايي مقدم همچنین از موافقت دولت با پرورش و تکثیر ماهی تیلاپیا در این شهرستان خبر داد.

"حمیدرضا نصیری زاده" ريیس سازمان مدیریت استان نيز در اين نشست با اشاره به همت دولت در تحقق توافق هسته‌ای با غرب و لغو تحریم‌ها، بیان كرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای جذب سرمایه گذاری داخی و خارجی است و لازم است مدیریت شهرستان، گزینه های جذب سرمایه گذاری را روی میز قرار دهد و از این فرصت طلایی، بهترین بهره گرفته شود.

وي در این رابطه پیشنهاد داد تا طرح‌های قابل سرمایه‌گذاری، پس از تامین زیرساخت‌ها و صدور موافقت‌های اصولی به سرمایه گذاران ارائه شود تا در زمان سرمایه‌گذاری صرفه‌جویی شود.

نصیری زاده همچنین تذکر داد که در جذب سرمایه گذاران خارجی، جلب مشارکت سرمایه گذاران داخلی مورد غفلت واقع نشود.

ريیس سازمان مدیریت با بیان این که ایران شرایط مناسب‌تری نسبت به سایر کشورها در مقوله سرمایه‌گذاری دارد، دلیل آن را نرخ بازدهی سرمایه‌گذاری حدود 30 درصد با توجه به هزینه‌های بالای تامین منابع مالی در کشور اعلام كرد و افزود: هزینه و ریسک سرمایه‌گذاری در سایر کشورها کمتر و در نتیجه نرخ بازگشت سرمایه نیز کمتر است.

وی در عین حال گفت که برخی موانع سرمایه‌گذاری از جمله زمان صدور موافقت‌های اصولی در ایران بسیار بالاتر از میانگین جهانی است که دستگاه‌های اجرایی باید در این خصوص اقدام لازم را انجام دهند.

این استاد دانشگاه در ادامه سخنان خود با طرح این سوال که چگونه است که محصولات تولید داخل با بهره گیری سنگ آهن بافق در مقایسه با محصولات وارداتی از همین سنگ آهن قیمت بالاتری دارند، افزود: سنگ آهن بافق از طریق بندرعباس به چین صادر می شود، تبدیل به محصول می شود ولی وقتی وارد کشور می شود، بهای مصرف کننده آن کمتر از قیمت تولیدکننده داخلی است و باید علت این پدیده روشن شود، چراکه حداقل هزینه‌های تولیدکننده چینی - بعلت حمل و نقل - 35 درصد بیشتر از تولیدکننده داخلی است.

این مقام مسئول با اشاره به وضعیت اعتباری شهرستان بافق، سهم شهرستان را 6.8 درصد و میزان آن را 97.4 میلیارد ريال اعلام کرد.

نصیری زاده در پايان نيز به توزیع اعتبارات ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه توسط مرکز هم اشاره کرد و گفت: تهران، پیشنهاد توزیع این اعتبارات توسط استان ها را پذیرفته است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار