به گزارش تابناک
یزد،سید جمال سجادی پور بابیان اینکه
عملکرد متوسط این محصول سه هزار و 300 کیلوگرم در هر هکتار است اظهار کرد:
شهرستانهای ابرکوه ، خاتم و بهاباد بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در
اختیار دارند.
وی با اشاره به اینکه عمده جو تولیدی در دامداریهای
استان مورد استفاده قرار میگیرد تسهیل یافتههای تحقیقاتی در مورد نوع و
کیفیت بذر، انتقال سریع یافتهها به مزارع، بذرگیری و در اختیار قرار دادن
بذر تولیدی به کشاورزان را از جمله اهداف اجرای طرح لاینهای مشارکتی در
استان اعلام کرد.
سجادی پور با اشاره به استراتژیک بودن محصولاتی از
قبیل گندم، جو و ذرت در کشور افزود: عمده سطح زیر کشت محصولات زراعی استان
گندم است.
سالانه از سطح 158 هزار و 565 هکتار از زمینهای قابل کشت در استان یزد افزون بر یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید می شود.