کارشناس باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد از آغاز برداشت انگور از تاکستانهای این استان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵ 19 August 2015
به گزارش تابناک یزد ˈˈعلی محمد ذبیحی سطح زیر کشت انگور استان را دو هزار هکتار بیان کرد و افزود: پیش بینی می شود از این سطح 35 هزار تن محصول تولید شود.
وی با بیان اینکه منطقه مروست شهرستان خاتم یکی از مهمترین قطب های تولید انگور استان است اظهار داشت: 50 درصد انگور تولیدی این خطه مربوط به این منطقه می باشد.
ذبیحی از ابرکوه و بهاباد بعنوان دیگر مناطق تولید محصول مذکور نام برد و ارقام انگور استان را عسکری ، بومی و ریش بابا بیان کرد.
کارشناس باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه بخشی انگور تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف می شود گفت: این محصول به استانهای اصفهان، تهران، بندر عباس و کرمان هم صادر می شود.
وی با بیان اینکه بخش کمی هم به صورت کشمش و آفتابی فرآوری می شود اظهار کرد: در مجموع سالانه دو هزار تن کشمش در این استان تولید می شود.
کارشناس باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اضافه کرد: از هر سه کیلو و 300 گرم انگور یک کیلو کشمش بدست می آید.
از 158 هزار و 565 هکتار اراضی قابل کشت استان 118 هزار و 255 هکتار آن معادل 37 درصد محصولات زارعی و مابقی محصولات باغی است و حدود یک درصد از کل سطح زیر کشت کشور در این استان واقع شده است.
سالانه افزون بر یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود که 690 هزار و 252 تن آن محصولات زراعی و باغی است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار