درخشش نابینایان استان در رشته‌های مختلف ورزشی، حکایت از توانمندی آنها برای تصاحب جایگاه‌های برتر ورزشی کشور و جهان دارد اما محرومیت از سالن اختصاصی یکی از مشکلات این ورزشکاران برای پیشرفت بیشتر است؛ از این رو تنها سالن اختصاصی نابینایان استان با پیشرفت 30 درصدی در حال تکمیل است تا این نیاز را مرتفع کند. نابینایان استان در حال حاضر در یک سالن اجاره‌ای در منطقه آزادشهر به ورزش می‌پردازند؛ در حالی که سالن اختصاصی نابینایان استان در حاشیه میدان صنعت با نمایی به شکل چشم در حال ساخت است.
کد خبر: ۱۰۲۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰ 29 September 2015

به گزارش تابناک یزد،عملیات اجرایی این سالن از سال 90 آغاز شد اما در اواخر کار دولت گذشته به مدت 2 سال عملیات ساخت آن، به دلیل کمبود اعتبار، متوقف شد اما با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، نور تازه‌ای در دل نابینایان روشن شد چرا که ساخت فاز دوم این سالن تامین اعتبار و عملیات عمرانی آغاز شد. در این سالن ورزشی با مساحت 1700 مترمربع یک سوله بزرگ برای ورزش‌های گلبال، فوتسال و شطرنج تعبیه و رختکن و بخش اداری نیز در امتداد سالن ایجاد می‌شود. از مزایای ساخت این سالن در کنار بهره‌مندی نابینایان استان از فضای ورزشی اختصاصی، استقلال مالی هیات ورزش نابینایان از محل اجاره سانس‌های این سالن ورزشی برای حمایت بیشتر از نابینایان استان است.


ادامه عملیات ساخت سالن بعد از 2 سال وقفه
رئیس هیات ورزش نابینایان استان می‌گوید: 4 سال از آغاز ساخت مجموعه اختصاصی ورزش نابینایان در میدان صنعت می‌گذرد که خوشبختانه بعد از 2 سال وقفه در اجرای طرح براثر کمبود اعتبار، در دولت جدید با تخصیص اعتبار، عملیات عمرانی آن از سر گرفته شد.
«عباس دشتی» با اشاره به این‌که نابینایان استان فاقد سرانه ورزشی هستند، ادامه می‌دهد: این تنها سالن اختصاصی نابینایان است که با 30 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است. وی می‌افزاید: در حال حاضر نابینایان استان در یک سالن اجاره‌ای در منطقه آزادشهر به ورزش می‌پردازند که هر لحظه ممکن است با برگزاری مناقصه، این فضا از هیات نابینایان استان پس گرفته شود.
این مسئول با اشاره به مساحت 1700 مترمربعی سالن در حال ساخت نابینایان استان، می‌گوید: تاکنون برای ساخت این سالن 250 میلیون تومان اختصاص یافته و برای تکمیل نیز به بیش از 1/2 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. دشتی می‌افزاید: حمایت از نابینایان با کمک خیران در کشور مرسوم است، در حالی که با تکمیل و استفاده از این سالن اختصاصی می‌توان استقلال مالی هیات نابینایان استان را شاهد بود. وی درباره استقبال نابینایان از فضاهای ورزشی نیز می‌گوید: بر اساس پژوهشی که در این باره انجام شده، دسترسی نامناسب و نبود وسایل حمل و نقل از اصلی‌ترین مشکلات نابینایان در استفاده از فضاهای ورزشی است که امیدواریم در کنار ساخت سالن اختصاصی، به این موضوع هم توجه شود.
رئیس هیات نابینایان استان اظهار می‌کند: استقبال نابینایان استان از همه رشته‌های ورزشی به ویژه شنا خوب است و درخشش ورزشکاران نابینای استان در این رشته‌ها، حکایت از علاقه آنها به ورزش دارد.
وی با تاکید بر این‌که سرانه ورزشی نابینایان استان صفر است، ادامه می‌دهد: ساخت سالن اختصاصی نابینایان استان، گامی مهم برای تامین نیاز ورزشی نابینایان است و این سالن 1700 متری قرار است نیاز 1150 نابینای استان را رفع کند.
این مسئول تعداد ورزشکاران نابینای استان را 120 نفر اعلام می‌کند و می‌افزاید: نابینایان استان با شرکت در مسابقات ورزشی ملی و جهانی، مدال‌های رنگارنگی را به دست آورده‌اند که از جمله آن می‌توان به مدال طلای و نقره جهانی در رشته وزنه‌برداری، مدال گلبال آسیایی و کسب 200 مدال طلا در مسابقات کشوری اشاره کرد.
به گفته وی، نابینایان یزدی همچنین در بخش داوری نیز حرف‌هایی برای گفتن دارند.

توجه به تکمیل سالن اختصاصی نابینایان
مدیر کل ورزش و جوانان استان نیز با اشاره به ادامه ساخت مجموعه ورزشی اختصاصی نابینایان استان در حاشیه میدان صنعت بعد از 2 سال وقفه، از تلاش برای تکمیل این فضای اختصاصی خبر می‌دهد.
«مسعود شریعتی» می‌افزاید: توجه به ایجاد فضاهای اختصاصی ورزشی برای گروه‌های خاص از جمله نابینایان، ناشنوایان و بیماران خاص از اولویت‌های اداره کل ورزش و جوانان استان است. وی ادامه می‌دهد: همانطور که ورزش برای عامه مردم لازم و ضروری است برای نابینایان هم جنبه سلامت جسم و هم جنبه سلامت روح دارد و نوعی درمان روحی روانی محسوب می‌شود.
به گزارش همشهری،این مسئول می‌گوید: تقویت ورزش‌های همگانی و قهرمانی در بین اقشار خاص جامعه از جمله نابینایان، می‌تواند الگوی موثری برای جلب مشارکت همه اقشار جامعه به سمت ورزش باشد. وی ادامه می‌دهد: نابینایان استان در سالن ورزشی اجاره‌ای مشغول ورزش هستند اما تلاش ما این است که با تخصیص اعتبار مناسب، برای تکمیل سالن اختصاصی آنها تلاش شود.
شریعتی رشته‌های ورزشی مورد علاقه نابینایان استان را گلبال، شنا و وزنه‌برداری معرفی می‌کند و می‌افزاید: در صورتی که به ورزش نابینایان توجه ویژه‌ای معطوف شود، شاهد درخشش این ورزشکاران د رعصه‌های ملی و بین‌المللی خواهیم بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار