معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: تولید عسل در این استان به دلیل خشکسالی ها پی درپی افزون بر 50 درصد کاهش یافته است.
کد خبر: ۱۳۳۰۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵ 22 November 2015

به گزارش تابناک یزد،نادر سلیم با بیان اینکه در سالجاری 190 تن عسل در این استان تولید شد افزود: در سالهای ترسالی این رقم 400 تن بود.

به گفته وی این مقدار عسل تولیدی حاصل تلاش 642 زنبوردار است که از طریق 47 هزار و 600 هزار واحد کلنی حاصل شده است.
سلیم از شهرستان های تفت و مهریز بعنوان مناطق عمده تولید زنبور عسل نام برد و اظهار کرد: عسل تولیدی این استان به علت برخورداری از رطوبت پایین و تنوع گونه های گیاهی در مراتع از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد خاطرنشان کرد: عسل تولیدی استان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی ارزش زنبورستانهای استان یزد را 12 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تولید عسل در استان برای 750 نفر بطور مستقیم و دو هزار 300 نفر بصورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد.
همچنین عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد ومی تواند برای درمان زخم ها و برخی از عفونت های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
همچنین برای تسریع در بهبود زخم های ناشی از سوختگی و زخم ها با خراش های بافتی موثر است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار